Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyss mig

Kyss mig, kyss mig
För sista gången
Må gud vara med dig
Jag går mot ödet
Våran vår ha passerat
Det gånga har gått
Jag letar efter ödet
Mitt i stormen med seglarna
Har gett upp livet men stormarna måste passeras
Jag har lovat min kära
Att tända eld i bergen
I en svart natt
Ger jag mig av
Passerar mörkret vandrande
Titta min blomma
Ha inte sorg i blicken
Gråt inte för mig
Vackra flickor
Ikväll är jag din gäst
Jag stannar hos dig
Till du kysser mig
Vackra flickor
Blixten i din blick
Dina oskuldsfulla tårar
Lyser upp min natt
Kyss mig, kyss mig
För sista gången
Må gud vara med dig
Jag går mot ödet
Våran vår ha passerat
Det gånga har gått
Jag letar efter ödet




Bunden vers av hägring
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-27 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hägring