Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan

jag har älskat en flicka

jag har också hatat henne

jag har velat döda henne

men jag har varit så glad för att hon finns ibland

jag har utnyttjat henne

och varit stolt över henne

men jag är ändå glad
att jag är
hon




Övriga genrer av Nattfjäril
Läst 620 gånger
Publicerad 2004-08-17 21:17



Bookmark and Share


    empolution
Den är då himla bra :) en favo!
2005-05-08

    tinky-winky
det här är bra...jag får en lätt rysnig när jag läser detta.du formolerar dig vackert
2004-09-05

    Nomiz
Sitter med ett leende på läpparna..mycket skön känsla får jag efter läst denna.
2004-08-17

  Megalomania
Fin... :) Jag gillar självkritiserandet i texten som ändå nämner självstolthet... :P Nice!
2004-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Nattfjäril
Nattfjäril