Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
läs på, om skillnaden mellan att kräva liv och förtjäna liv


blodsvittring

 

vampyren vrålar sin hunger 

kräver sitt blod


vi ställer oss i solen
svälter en beroende

 

så klart det protesteras högt

skriks om snålhet och häxeri

så klart det irriterar med blodvittring

 

mitt i solen

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 121 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-26 21:18



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Så klart.
Klarar inte vitlök
och kors.
Ser ingen spegelbild!

Härlig!
2013-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri