Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någon som sett filmen '' Skicka vidare*? Återger i redigerad min kommentar till Pot Pourri's text inspirerad av en kombination av hennes ord kryddad med det filmen förmedlade analogt ...


Vem är du? ...

... blir ju självklart min motfråga
till Pot Pourri's flöde för dagen
och tillika inspirationskälla till 
detta mitt flöde
med titeln ...

Infohämtare;pajas

Här är dock min egen direkta kommentar
som var det svar jag gav under hennes text
om än i lite mer redigerad form ...

- Tänkte att frågeställningen utifrån hur jag
själv tolkar den kanske får fler
att visa vem de verkligen är
eller får dem att ge tips om
hur man skulle kunna få veta mer ...

//

Jag är ...

- Peter!

En sådan där typisk WYSIWYG-individ ...

... men där det är betraktarens förmåga
att se vad som finns att se 

som avgör huruvida den förmår
att se vem jag egentligen är ... 

- Men har man lite tid till övers
kan man också börja med att läsa
det jag publicerat och sparat
från början i april 2005
i mina arkiv här på poeter.se 

och sedan beta sig igenom
alster för alster
fram till dagens datum ... 

... Då får man en rätt god inblick
i lite mer av mig än vad som synes 

vid ett första påseende ... 

- Att ta en fika med mig
är dock nog det som ger allra mest 

om man verkligen vill få veta vem jag är ... 

... Men vi vet ju alla och envar
hur det är med sånt där 

som handlar om
verkliga möten
och
riktig kommunikation ...

... för de allra flesta
som väljer att närvara mer som
en virtuellt uppdiktad eller maskerad person 

än en verklig person

- D.v.s. den de är i verkliga livet ... 

... IRL ...

Det där livet som pågår här
utanför i den riktiga världen 

där nätet
inte inte fundamentet
för kommunikationen är ...

//


- Så nu skickar jag frågan vidare till dig
som nyss arbetat dig igenom
läst och tagit till dig det som
jag förmedlar genom orden i detta flöde
till dig som just nu läser mig ...

- Vem är du?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-08-27 14:54



Bookmark and Share


  Magica VIP
Intressant frågeställning som väcker tankar.
Jag tror att det syns rätt väl i ens texter tex många gånger vem man är, om man inte skriver påhittat förstås, ja här på poeter då.
IRL så bedömer nog många en person ofta mer utifrån egna erfarenheter i livet och en persons verklighet kan se helt annorlunda ut än en annans, en persons beskrivning av någon kan vara helt annorlunda mot en annans eller mot sin egen uppfattning om vem man är. (Har för övrigt inte sett filmen "Skicka vidare" dock.)
2013-08-29

    ej medlem längre
Ja jag är väl jag, Sylvia, men svårt beskriva sig själv...
Det ligger nog mer i betraktarens öga IRL att uppleva vem jag är...
Men lite kan man nog se om man läser sig igenom mitt arkiv...
2013-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP