Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Första kyssen glömmer man aldrig....


Lussevaka -68

Luciavaka -68

Jag minns att din mun var så varm
och din kind var så het
det var den första gången för mej
jag undrar ibland
om du kunde känna det

Vi satt där tillsammans på golvet
vid högtalarns dånande bas
din kind var så dunlätt mot min
och vi höll om varann
som var vi av glas

Till Nisses sjungande hammond
och Leffes gitarr och sång
vi bjöd varann våra läppar
i kyssar gång efter gång

En skvätt ljummen kröka gick runt
nästan alla i gänget va där
i källarn' på Stadsgränd tjugotre
jag var sjutton
och omåttligt kär




Bunden vers (Rim) av Stigi Skog
Läst 420 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-27 18:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stigi Skog
Stigi Skog