Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
21 april 2002


Möte i tiden



Själar som möts
i tiden ...

Ögonblick av närhet
blickar som trånar

Hjärtan som vet
men inte hånar ...

... att det inte är verklighet
blott ensamhetens realitet
där kärleken
är tidlöst lånad ...

Själar som möts i tiden
får oss likväl att känna
den ljuva glimten
av sinnesfriden ...




©Peter Stjerngrim




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 535 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-07 04:26



Bookmark and Share


  BlåhäXa
sÅ VACKERT BRODERN MIN - du kan det där så väl!
2006-03-08

  alvan
Jättefina ord som berör!
2006-03-07

  Jojo
Dina ord berör mig djupt denna kalla morgon. Fyllt med känsla beskriver du detta dilemma i mötet att man egentligen är ensam men ändå kan njuta i mötet med en annan. Man vet att det inte är på riktigt, ändå sker det. Oj, det var snurriga tankar. Din dikt är däremot helt fantastisk!!
2006-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP