Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vargar

Vi tröstäter er smuts och skam.

Svarta ögon på ett lamm.

Skal utan hjärta inuti.

De hungrigaste vargarna är vi.




Övriga genrer av A.F.M
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-28 03:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A.F.M