Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu har vi glömt hennes namn.

 

 

Hon skrek ut
sina ord,
en kaskadspya
av åsikter
som ingen
förstod.

Rätt in i örat
på den
som log 
i hennes närhet.

Hon kastade ur sig
alla sina tankar
som ingen
ingen
ingen

ingen
orkade lyssna på.

Hon tvingade på oss
sina svar
på de frågor
ingen ställde.

Nu har vi glömt hennes namn
hon bara försvann,
och vem
ska ta 
hennes plats som den
ingen vill
ta

sitt
försvar?




Fri vers (Fri form) av entusiasm
Läst 304 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-28 12:02



Bookmark and Share


  cilax VIP
gillar den
2013-08-28
  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm