Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud är död (Och så är hans lärlingar)

Marken skakar så fruktansvärt
Ett avgrundsvrål reser sig

Huden knottras och du räknar ner
Du räknar ner till din egen död

Inte kan du fly min vän
Inte kan du springa ifrån detta

Gud är död
Och så är hans lärlingar

Ur askan reser sig det vi fruktat så länge
Aldrig har du väl känt en sådan fruktan

Himlen färgas om i miljoner färger
Mänskligheten sjunger i stämmor som inte finns

Dagen vi fantiserat om är här
Håll i dig hårt min vän




Fri vers av cancertid
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-28 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cancertid
cancertid