Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din värld är fortfarande grå

om du hade sett
solen skina på snön
det skimrande vita

om du hade sett detta
är jag säker på att du inte hade berörts
är jag säker på att du hade
lunkat vidare
likgiltig
du hade inte sett som jag ser

för du är blind på ett sätt jag inte kan förstå
och din värld är fortfarande grå




Fri vers av galjonsfigur
Läst 531 gånger
Publicerad 2006-03-07 09:11



Bookmark and Share


  Sofiapoema
Väldigt, väldigt vacker...
2006-09-01

    Camillaa
Vacker
verkligen
/ C *
2006-08-28

    ej medlem längre
Ja du sätter verkligen fingret på en känsla..
Bra!
2006-06-24

    la-poet
denna säger så mycket om hur det är att värkligen leva livet.. hoppas du fortfarande ser solen skina :)
fint
2006-06-03

  doxy
superfint, det här är en favorit. De sista två raderna höjer dikten mycket, knyter ihop bra. Bra skrivet!
2006-03-07

  Paulina LH VIP
"... för du är blind på ett sätt jag inte kan förstå"
Väldigt bra dikt. Väldigt bra skrivet.
2006-03-07

  Marlene Anna Linnéa
den här fastnar i mig, varför vet jag inte
jag tycker dikten är väldigt fin och jag funderar lite..
(om du inte förstår, tycker jag inte att du är den som ska bestämma färgerna) det är tänkvärda meningar om hur vi ser andra. tack för dem!
2006-03-07

    vilsen
titeln är hur bra som helst ! första stycket gör hela dikten, tufft att allt byggs upp runt den meningen :)
2006-03-07
  > Nästa text
< Föregående

galjonsfigur
galjonsfigur