Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som stolt en morfar ser sitt barn-barn


Linn - ett och ett halvt

Med korkskruvslockarna
guppande i nacken
och ditt kvillrande skratt
smälter morfars hjärta
när du barfota
studsar fram i gräset
ropar förtjust
vår gemensamma hälsning
gogi-gogi




Fri vers (Fri form) av Stigi Skog
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-29 11:04



Bookmark and Share


    sunnanvind
Härlig text en farmor kan känna igen sig i !
2013-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Stigi Skog
Stigi Skog