Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om de sanna glädjestunderna


Mannen i mitt liv


Håll mitt bröst
omslut min barm

en svettig kalufs
vilar på min arm

En snusande kind
en rosenröd knopp

min famn omsluter
en blöjklädd kropp






Fri vers av Agnes
Läst 614 gånger
Publicerad 2006-03-07 15:31



Bookmark and Share


  LassO
läcker text... de brukar ta ett förbannat grabbatag i brösthåren dock de rackarna... och det gör xxxxxxx ont.... ;=)
2010-06-17

  Peter Stjerngrim VIP
Den här tycker jag om!
Titeln lockar och innehållet överraskar positivt ...
2006-03-08

  galjonsfigur
så sant! :) verkligen bra skrivet
2006-03-07

  Edrik
Väldigt fin!
Bra rytm och längd!
Tack!
2006-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes