Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sink with me

A sinking ship


fearless and just so insane


that is all it takes


every doubt I close my eyes


leap of faith to the deep


just let go and find yourself


how deep will you go?


I going to walk trough hell with a smile!




Fri vers (Fri form) av joanna svensson andersson
Läst 253 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-08-29 15:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stora livsfrågor
Lite svärta o djup
Snitsigt avslut!
Bra!
2013-08-31

    ordskalv
Fint målat.
2013-08-29

    ej medlem längre
Skulle fungera bra med musik till de här raderna.
Bra!
2013-08-29

  peter markurth
bra flyt
2013-08-29
  > Nästa text
< Föregående

joanna svensson andersson
joanna svensson andersson