Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text och foto: Lindha W Gustavsson


Realism

Att vara realist är inte
samma sak som att vara
negativ - vilket en del
envist framhärdar


Realister är enligt mitt
förmenande människor
som har insikten om att
de befinner sig i

VERKLIGHETEN!




Fri vers av Lindha W Gustavsson
Läst 372 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-08-29 19:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet! Tydliggörande/kunskap är allenarådande mot fördomar, tror jag.
Tack för att du förmedlar så bra!
2013-09-01

  Rozsi.kovacs

Mycket bra skriftat
2013-09-01

  Ljusletaren
Precis bra ;.)
/kram
2013-08-30

  Lars Hedlin
Jätte bra skapat!
2013-08-30

  soligajag_1 VIP
Stämmer så bra det du skriver!!!
2013-08-30

    ej medlem längre
Visst är det så. Klokt skrivet.
2013-08-30

  Palett
Intressant att tänka igenom ordets verkliga innebörd ! Jag håller med dig !
2013-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Lindha W Gustavsson
Lindha W Gustavsson