Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration i ämnet: KYREUS of Sweden. Bild: Sfinx från S:t Petersburg


Intuition

 

Intuition

bygger på dold kunskap

och erfarenhet.

 

Den behöver eftertanke

i motsats till impulsens

inbillade sanning




Bunden vers av Fredrik P. VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-08-29 20:31



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

Helt lysande
2013-09-05

  Sonja Sidorow Lapington
Fin dikt som fick mig att tänka.....och inte se att jag skrev en privat kommentar på den offentliga sajten...
2013-09-02

  noname_realmind
Intressant fundering. Fast ibland kan intuitionen, magkänslan, agera blixtsnabbt... klurig att förstå sig på.
2013-09-01

  ULJO
Så är det, bra skriftat
2013-08-31

  Karin Rosberg
Mycket bra!!
2013-08-30

  Angela Bohlin VIP
Bra ordat!
2013-08-29

  peter markurth
tänkvärda ord
2013-08-29

  Tarantaran
Jag tänker på impuls och intuition
hand i hand...kan förhindra katastrofer:
reagera " på känn " innan någonting
har hänt...det är stort! Så med i det
impulsiva kan finnas dold kunskap
eller en stark magkänsla som
blir " action " tack vare impulsen
att agera - nu!
2013-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP