Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
egen bild - vilt och vackert; trädet pratar:


bejublad skönhet ( choka )





skall jag kamma mig??!



har ju borstats av vinden



strukits av molnen!



förbipasserande har



förevigat mig -



min vilda skönhet



och frihet har bejublats!



utan varje barr åt



olika håll



vet jag ej om jag skulle



överleva - på allvar!!






Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 406 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-08-30 17:14



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Fin bild!
Insidan räknas alltid ;.)
/kram
2013-09-03

  Lars Hedlin
Jätte fint skapat!
2013-09-02

    ej medlem längre
Härlig
Fantasifull
Fyndig
Tack!
2013-09-01

  Rozsi.kovacs

En fantastisk text
2013-09-01

  anits VIP
Underbart skrivet
vi ska vara rädda
om naturen och
vad den ger oss
2013-09-01

  ResenärGenomLivet VIP
När man ser det på det här sättet, så måste man bara vara rädd om våra träd...och annat i naturen också...tycker mycket om detta...
2013-08-31

  ULJO
En text att känna glädje av
2013-08-31

  Ewa-Britt Nilson VIP
En text så kul
får igång skrattets hjul
att något strukits rätt
av vinden i frihet
är väl bästa drivet
för och i livet!
2013-08-30

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
En sådan härlig text..gör mig glad :)
Och underbar bild.
av de båda tllsammans skapar du en skön Poetry&Photo-konst
Tack
2013-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran