Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stol # 2 (skiss som kan fortsättas på...)


Stolarna föreställer sig

 



Vi stolar är inte riktigt som ni människor. Vi stolar står aldrig på blott två ben, än mindre på ett. Fastän vi förstås skulle kunna om vi verkligen ville... Tre ben gör vi skäl för, gärna fyra för att vara på den trygga sidan. Och det skall ni vara glada för! Föreställ er en stol som står på ena benet bak och andra fram... Ni skulle få svårt att stå ut med en sådan estetik. Lika svårt som ni har att ligga på oss. Det enda ni behärskar tillfullo är att sätta era rumpor på oss. I somliga fall känns det visserligen skönt för bägge parter. Men när ni emellanåt ställer er på oss - bara för att ni måste nå någon bok som ni ställt på tok för högt upp - där blir nyttan alltför ensidig. Då tycker vi bättre om att själva bli lyfta, av de få människor som lyckas dansa med oss. Ännu hellre skulle vi föredra att bli sammanställda i lämpliga par, så kan ni ligga på oss om ni kan, eller ligga med oss!!

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Satir) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-01 15:23



Bookmark and Share


  PPQ
gillar det här det är klurigt och bra
2013-09-01

  Tekoppsgubben
Vilka stolliga stolar som ställer skyhöga krav!
2013-09-01
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP