Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag slöt mina ögon

Dina ögon talar för sig själva
Ditt skratt ekar i min hjärna

Allt runtomkring oss slutade att existera
Det var vi två kvar i världen

Jag rörde dina läppar med min smutsiga hand
Du log mot mig
Precis som du hade gjort för 8 månader sedan

Jag tryckte mig emot din varma kropp
Jag behövde verkligen känna din närhet

Du smekte mitt hår
Och jag slöt min ögon och önskade att du aldrig skulle gå





Fri vers av cancertid
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-01 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cancertid
cancertid