Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag fångade tankarna under ytan.

 

 

Med hjärtat i halsen
springer jag över kanten
på flykt från ett gränsland 
där jag varit fånge
alldeles för länge
 
Och
jag fångade tankarna
under
ytan
men det var inget
som fick mig att
flyta
 
Ingen fast punkt
bara tårar som 
brinner
nerför kinder
svullna och röda
förut var de
vita och
oförstörda
 
Jag springer mot kanten
jag ska omfamna
den sista 
chansen
 
Låt det vara över
efter hoppet ner
låt hoppet 
om en väg upp
rinna genom fingrarna
 
som luft



Fri vers (Fri form) av entusiasm
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-02 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm