Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
känsla inifrån


Jäkla moln

Små vita ulliga moln på himlen
så romantiskt!

nä inte ett jäkla dugg
skitväder!!!

ena sekunden ler du mot mig
låter solen stråla fram...

i nästa sekund hånler du
och låter himmelen öppnas lik en
dammlucka

för att formligen dränka mig
i dina kalla blöta inträngande
vattendroppar

jag är ingen vän av svordomar...
men nu säger jag FAAAAAN...

varför måste du göra detta?
Jag ryser inifrån och ut
jag förstår inte

ena sekunden varm och inbäddande
nästa hård och isande kall!!!




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-02 11:43



Bookmark and Share


  den nakna poeten
starka ord väl valda och hårda
det är tur att du är så snäll
2013-09-06

  Jeflea Norma, Diana. VIP
hej du positiv underbar poet: Hösten är ett klimakterium tant, samma här fi fan! Men hela veckan kommer att bli sommar sade väder pojke. Då passa på springa som hjorten i skogen hela dagarna!
2013-09-02

  Ulf D VIP
Och med fin och tydlig humor!
2013-09-02
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP