Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
foto från http://www.mostlymuskegon.com/category/uncategorized/cobb-plant/page/3/


Sprödkraft

Droppen

Där längst ut på

grenens ände

Glans

Återspeglar omgivningen

Glans

Så vackert

Sprött och starkt

i ett

Droppen

där längst ut på

grenens ände

så vackert

Sprött och starkt

i ett

Droppen

där längst ut på

grenens ände

Sprödkraft

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 710 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-03 12:42



Bookmark and Share


  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Åh..verkligen vackra bilder..målningar..honom kände jag ej till förut..vad fint att se.. tack :)
2013-09-03

    tramp
ojjj det är mycket Olle Eriksson i din fina text och bilder här

kolla om du håller med ?

http://www.svenskakonstnarer.se/start/bildspel.php?aid=1606

2013-09-03

  Quasimodo
En vacker skapelse både i ord och bild, där närvarons och livets mysterier stannar allt!
2013-09-03

  Bibbi VIP
Fint.
2013-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)