Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortglömt namn, på en bortglömd kontinent

Ännu ett bortglömt barn
Utan något namn
Utan någon framtid

Ännu ett bortglömt barn
Med smutsiga kläder och rödgråtna ögon

Blicken han har speglar ingenting
Den är tom
Precis som allt annat i hans liv

Han är ett bortglömt namn på en bortglömd kontinent




Fri vers av cancertid
Läst 255 gånger
Publicerad 2013-09-03 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cancertid
cancertid