Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt på papper 2013....


Invandrare





Dom gamla invandrarna
"Svenskarna"

levde på

inkokta grisfötter
salt sill
rimmat fläsk
o
mos på rovor

sen kom
dom nya invandrarna

med sin härliga matkultur

kebabgyrosfalafeljävlapizza


stark sås
eller
svag sås

den eviga frågan

härilivet




Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-03 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP