Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ta vara på nuet


Bygg något unikt...

 

 

Livet går inte i repris,

det måste levas rätt, på något vis.

Inga måsten och inga hinder,

inget som håller fast och binder.

 

Var fri att utforska ditt liv,

var nyfiken, res och skaffa perspektiv.

Älska och bli kär, bli kär igen,

ett pulserande hjärta du bär, min vän.

 

Slösa med vänliga ord,

och befrukta din jord.

Bygg något stort och var unik,

bygg något som berör evighetens publik.

 

Var magnifik och var exceptionell,

ta vara på varje minut, börja redan i kväll.

Tiden rinner snart ur din hand,

och livet övergår, till bara vanlig simpel sand...

 




Fri vers av Den gamle
Läst 306 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-04 00:37



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Så fint. Alla dina texter jag läst är fyllda av visdom och en härlig optimism, serverade i fin form. Lite rim också som jag är så svag för, snyggt!
2013-10-28

    ej medlem längre
så rätt så - bravo..
2013-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Den gamle
Den gamle