Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blaj






Jag hälsat på min gryning,
i timmarna de tre.
Dags att entra kudden,
dra täcket lätt på sne.

Softa runt bland prosa,
somna i en rad.
Känner mig som lärkan,
kvittrande och glad.

Borta nästan kraxet,
febern gone away.
Manikyr nu sitter,
så färgrann uppå mej.

Ty morgondagen bjuder,
på knallarna i stan.
Då kan man klösa runt där,
med häxans klor som fan.






ME/2013-09-04




Fri vers av Madjori
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-04 06:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori