Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åter du. Åter.



Det utforskade. Hur tolka?

Parallellvägar siktandes mot framtid

ändlösa högar av barn att trösta
vuxna liv med barn bilar hus

och så jag. En skugga seende på
livet på de andra.


inget mer och mycket mer en
kropp som skriker drar sig ut

ifrån. In till något varsomhelst.

ögonblick av evighet av samlad
längtan. du min dröm min sorg

min rädsla i mitt sökande.


han lyfter upp dig sakta, trär in
dig, även du i trygghetsdukar

dessa använda beprövade.




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-09-04 10:18



Bookmark and Share


  aol
på ditt vis känner man sökaren i texten,
2013-09-08

    ej medlem längre
mörka strålar ur ögonen. "han som lyfter..." ställer en mystisk fråga till min läsning.
2013-09-04

  PPQ
älskar vändningen, då fokuset ändras "och så jag. En skugga seende på livet på de andra...." osv helt underbart upplägg
2013-09-04
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP