Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
''Dikten'' handlar om den människan som stöttar mig mest här i livet.


Jag älskar dig till månen och tillbaka

Jag stryker bort håret som trillat ner på din kind
Skrattar åt hur söt du är där du ligger och sover så djupt

Jag önskar jag visste vad som försiggick i din hjärna just nu
Men jag är fast i min egen trasiga hjärna

Jag blundar och ser oss två
Dansandes i skogen

Vi tar varandras händer
Snurrar runt
Vi tar i från botten av våra lungor
Jag tror hela världen kan höra vårat vårskrik

Mitt hjärta slår sina slag för dig
För oss

Jag viskar ditt namn för mig själv
''Kajsa''

Du gjorde mig hel






Fri vers av cancertid
Läst 1424 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-04 17:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket känsla!
Stark!
Kärleksfull!
Tack!
2013-09-04
  > Nästa text
< Föregående

cancertid
cancertid