Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt på papper 2013....


När du nynnar för mig.....

I doften
av
samhörighet

vilar jag
mina läppar
mot din varma nacke
strax
bakom örat



inga ord
behövs




Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 413 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-04 18:49



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Åhh...så vackert...myser i "mjugg".
2013-09-09

    ej medlem längre
Så fint!
2013-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP