Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flodvatten


jag var en flytande moder
med ett nyfött barn
vattnet var en flod
vi simmade likt
trästycken
utkarvade med
vackra ansikten

vattnet var en flod
instängd i en rum
vi blev en virvel
och jag minns oss
inte längre




Fri vers (Fri form) av Casbah* VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-04 20:20



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Jag har sett det att du är klart
en poet (diamant)! Med din
egen modell, s.a.s. Roligt att
läsa sådana! :D
2013-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Casbah*
Casbah* VIP