Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Åldersnojan håller sig på en rätt hyfsad nivå ändå ... Har fått höra att jag inte behöver vara rädd för att bli gammal eftersom jag är alldeles för barnslig för att det ska kunna hända ...


Kan inte vara här så mycket idag ...

... Det är en sådan där dag
som vi alla årligen 
i olika grad drabbas av ...

En liten avbockning
av ytterligare ett
avverkat levnadsår ...

Men samtidigt
en liten kick-off
för att fira att idag
är första dagen
på ännu ett år
livet förunnat mig
att få avnjuta ...

Känner mig 
rätt okey
med att låta
mina besökare
få nöja sig
med att botanisera fritt
bland alla nya och äldre textflöden
som finns att läsa i mina arkiv här ...

Så kika in och läs och 
njut eller förfasas 
över det jag förmedlat
under de senaste dygnet i första hand
men hoppas du vill läsa mer
och väljer att läsa fler ...

Önskar dig och alla er andra 
en riktigt somrigt fin dag!

Tittar nog in lite senare igen
innan jag ska ut och äta middag
med mina döttrar i kvällningen ...

Kram
Peter




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-05 08:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nä men gratulerar! Du kan ju alltid fira att du är född, att du finns till, om det känns avigt att fira att du avverkat ett år till. Hoppas att det blev en minnesvärd kväll.
2013-09-05

  AgnesP
Hoppas kvällen blir fin! Kram <3
2013-09-05

  Solitaire VIP
En riktigt bra dag till dig, vännen!
Och till dina döttrar.
Och så, god fortsättning, förstås :)

Stora kramen <3
2013-09-05

  Angel of love
Låter väldigt mycket som det är dags för födelsedag idag?
Och jag passar på att gratulerar stort.
Kram
2013-09-05

  ResenärGenomLivet VIP
Är det dags för födelsedag så gratulerar jag så mycket...hoppas du får en fin dag...
2013-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP