Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snubblar

tungan snubblar över orden som
aldrig vågar lämna
mina spruckna
läppar
ens som en viskning
tyst
i ditt öra

jag snubblar på plan mark
för du
gör mig osäker
på verkligheten som
då ändras helt
plötsligt
och
jag chockat
snubblar eller
kanske även ramlar

in i fantasin
för gränsen till
verkligheten
är suddig och
jag försöker ta på den
känna hur
gränsen skär i
fingrarna

smärtan för att se
om jag kan hitta
gränsen
mellan det som finns
och det
som bara är
en jävligt vacker dröm




Fri vers av Trubbel
Läst 451 gånger
Publicerad 2006-03-07 17:03



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Den här fina snubblar in i mig och berör..Bra skrivet!
2006-03-07

  Marlene Anna Linnéa
och den glider in i mååååååååål :)
allvarligt, den här nådde mitt hjärta väldigt fort
så enkel, sann och underbar!
2006-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Trubbel
Trubbel