Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem var du?

Jag såg Ditt ansikte och Din gestalt
I en aura som var av ljus
Och det var mörkt och det var kallt
Och ingenstans, det syntes några hus

Du var barn och Du var mogen kvinna
Du var både och på samma gång
Och det var mej som Du försökte vinna
När Dina läppar nynnade en sång:

La-di-da-da-di-da-di-dam

Jag drogs allt närmare som i trans
Din röst som mantra manade mej fram
Och månen spann i natten silverglans
När jag stapplade från stam till stam

Du sade till mej att inte vara rädd
Lägg bort all tvekan nu och ta mej mot
Låt nu din båt få ankra vid min redd
Och kom fram till mej och gör din bot




Bunden vers (Rim) av Stigi Skog
Läst 214 gånger
Publicerad 2013-09-07 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stigi Skog
Stigi Skog