Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dess början


Blöder stillhet tryter


livet vänder är jag vaken

Sällsamma varelser och allt som
omger


fråntagna barn som sträcker
sig mot det som livet önskat

jag frågar på något sätt måsarna
om tillåtelse fast allt som omger
oss liknar än förlåtelsen


är ingen idé att krångla

Värmen står mig upp till knäna

du har bott in dig solen bockar
sig ser oss niga inför Herren


här börjar livet




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-07 17:24



Bookmark and Share


  Anna*
Snyggt slut =0)
2013-09-08

    ej medlem längre
Brytande.
"du har bott in dig" Snyggt.
2013-09-07
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP