Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina tårar talar....







Du talar till mig
genom dina tårar

ber mig ta av
mina skor

och gå barfota med dig
dricka sorgen
ur din handflata
medan mina fötter blöder
av de vassa stenarna

dina läppar är stela
som frusen tvätt
om vintern

när du lägger
ditt flämtande hjärta
i mina darrande händer


försiktigt
som en droppe dagg
i soluppgången

ska jag bära det




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 343 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2013-09-07 19:23



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Jag tycker mycket om denna ... smärtsamt vackert
2013-09-29

  Maria T
Ord av ande.
Som en vindfläkt
i soluppgången
2013-09-10

    ej medlem längre

Vacker och full av vördnad
2013-09-10

    ej medlem längre
Mycket vacker!
Tack!
2013-09-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
T år som rinner
Å Du hinner finner
R åd, både ni som
! texten vinner!
******************

2013-09-10

  ULJO
Mycket vackert flödar din poesi framför ögonen
2013-09-10

  Chawa VIP
Berörande ord...det sköra blandas med stor trygg styrka!

"när du lägger
ditt flämtande hjärta
i mina darrande händer" - vackert för en ordälskare! Tack!

2013-09-08

  Christer Foghagen VIP
Vackert och finstämt!

2013-09-08

  ResenärGenomLivet VIP
Vacker och berörande text...
2013-09-08

  Anna*
Så varsamt ömsint vackert skrivet!
2013-09-08

  Lars Hedlin
En text skriven med varm känsla och ömhet!
2013-09-08

  anits VIP
Så fint och berörande skrivet
mycket vacker poesi
2013-09-08

  stig wikman
UNDERBAR
POESI.

LOVELY.
2013-09-07

  Larz Gustafsson VIP
Den extra milen och att gå en mil i någon annans skor är tankar som kommer till mig här.
2013-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius