Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommer hem


Ensam igen utan någon hjärtevän

Någon fager mö

För tystnaden gör sig åter påmind

Tråkigt så att man kan dö

Sätter på Tv´n

Lägger mig sedan i soffan med en kudde mot min ena kind
'
Ligger där sen och funderar över livet som jag lever

medan ljudet ifrån Tv´n försöker att distrahera

och dränka mina tankar som jag tänker

Försöker göra mig blind

Vilket den lyckas med

För ljudet ifrån Tv´n vaggar mig lugnt till söms

så att jag somnar in

Zzzzz

Kommer hem!

Ken Cassel
7/9-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-07 23:19



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Det är bra att vila
Man blir piggare då
:) Fniss

2013-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel