Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagen då jag ska krossa ditt hjärta


solen ska skina
dagen då jag ska krossa ditt hjärta

inget vara dolt i skugga

fåglarna ska kvittra
sjunga om den framtid som inte längre finns

men jag kommer inte se någon sol
inte höra några fåglar

jag ska se dig i ögonen
lyssna till din gråt

ta in varje detalj

dagen då jag ska krossa ditt hjärta




Fri vers av lisalajsa VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-08 10:03



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
underbar kvinnlig styrka och hämndkänsla
2013-10-25

  Magica VIP
Mycket stark text, bra skrivet.
2013-09-12
  > Nästa text
< Föregående

lisalajsa
lisalajsa VIP