Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är mitt fel att du äter upp mig inifrån


det kvittar
hur tomma ytor
jag än skapar
det ekar inte
sådär mäktigt
i alla fall

huvudet är överfullt
av vad jag borde gjort
och sagt

men i själva verket
borde jag ha
låtsats som ingenting
slutat se dig
när du gick förbi

men du gör allt
till en fånig popsång:
jag vill vara
där du är
men du vill inte ha mig

jag hatar
fåniga popsånger

och dig
ibland
mig själv
ganska ofta

aj,
det gör ont




Fri vers av lisalajsa VIP
Läst 416 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-09-08 10:10



Bookmark and Share


  Dandelion
LL,
kan bara säga...
...wow...
D.
2015-07-26

    AgnesKenshin
aj det gör ont! (och vilken fin symbolik, det där om fånig popsång).
2014-08-31

    Jim Friberg VIP
Bra, riktigt bra!
2013-09-10
  > Nästa text
< Föregående

lisalajsa
lisalajsa VIP