Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beroende

Poesi är som en drog,
sa hon som aldrig har varit beroende

godis på lördagar,
det räckte

röka,
har hon aldrig gjort

dricka,
har hon inte ens tänkt på

knark,
det finns inte i hennes värld

oskuldsfull,
det är hon

men beroende av poesins kraft,
det blev hon




Fri vers av Tekla F.
Läst 146 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-08 19:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Applåd!
2013-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Tekla F.
Tekla F.