Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt oss

Konstigare saker hände här,
ännu konstigare saker har hänt.

Låt oss bränna lakanen,
låt oss bränna våra känslor.
För varandra.

Förbjud oss att älska här,
förbjud oss att hata.

Konstigare saker hände här,
konstigare saker lär hända här.




Fri vers av Tekla F.
Läst 317 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-11-24 22:43



Bookmark and Share


  Ollle
Intressant, BRA!
2014-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Tekla F.
Tekla F.