Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamma orgasmer borde förbjudas

. . .
Ensamma orgasmer borde förbjudas
En kort stund av lycka
Resulterar i saknad
Ensamhet
. . .
Ensamma orgasmer
Tecken på självständighet
Eget tillfredsställande, för en själv
En särskild struktur för den ensidige
. . .
Tabulagd tillfredsställelse
Sorgligt solo
Roande rodnad
. . .




Fri vers av Tekla F.
Läst 345 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-01-26 23:46



Bookmark and Share


  Maggi
Kan bara hålla med! Varje ord!
2015-05-09

  Elliinor
Fint fångat!
2015-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Tekla F.
Tekla F.