Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det dags?

Min kära,
vart är du påväg?

Jag behöver dig här.

Jag vill veta vart du ska,
jag vill veta om du väntar där.

Är det dags nu?

Jag måste få veta om du väntar där.

Efter dig tar tiden över,
det blir en väntan.

Tills det blir min tur, att se dig igen.








Fri vers av Tekla F.
Läst 292 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-27 22:22



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
Du ger mig så många ord som jag hade velat svara på det här.
Det här var väldigt vackert :)
2014-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Tekla F.
Tekla F.