Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är kanske inte så bra, alls.


På andra sidan

Vi flydde till andra sidan, båda ensamma.
Ensamma tillsammans, en natt. Kanske inte så bra.

Den finaste stunden hittills, på andra sidan.
För ni måste förstå, det är väldigt ensamt.
Tomt och kallt om vintern.

På en balkong med tiotusen stjärnor.
Kall nattluft och morgondimma.

37 dagar, sedan blev det inte så bra.




Fri vers av Tekla F.
Läst 268 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-06-25 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tekla F.
Tekla F.