Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi ska flyga

Sätt dig på kanten
Känn saknaden av mark under dina fötter
Andas in nattluften
Se gatlyktornas sken
Andas ut rädslan

Blunda
Föreställ dig
Att ljudlöst glida

Genom tid och rum

Glöm alla namn,
Glöm allt

Sätt händerna på kanten
Skjut ut

Låt dig falla
inte flyga.




Bunden vers av Tekla F.
Läst 337 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-09-18 21:43



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Kan vara både befriande som skrämmande att falla.
Men faller du så fångar jag upp dig!
2014-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Tekla F.
Tekla F.