Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skolbänkspoesi

Vi vet besvikelse
Vi vet saknad
Vi vet förlåtelse

Snälla låt mig in, jag tror på nya försök
Öppna dig igen, jag tror på en andra chans

Hjälp dig själv nu, dagarna är tunga
Tiden går, ta min hand

Innan någon annan gör det.




Fri vers av Tekla F.
Läst 300 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-05-19 02:14



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
Åh, vilken vacker, Tekla :)
2015-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Tekla F.
Tekla F.