Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra skratt ekar mellan gatorna av döda kroppar

Jag smeker varje centimeter av blottat skinn
Sluter mina ögonlockar för en sista gång
Innan vi alla ska dö

Knallet från himlen överröstar människornas klagan och skrik
Alla tycks gripas av panik
Men inte vi
Vi ligger här i min säng
Håller om varandra
Övertygar varandra om att vi kommer träffas i nästa värld

Du smeker min kind och säger dom tre orden
Dom tre orden jag aldrig mer ska ta för givet

Knallet tycks komma närmare
Skriken börjar dö ut

Allt som hörs i våran tysta stad är våra skratt
Våra skratt ekar mellan gatorna av döda kroppar




Fri vers av cancertid
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-08 19:15



Bookmark and Share


  Robin V
Så fint! Verkligen!
2013-09-08
  > Nästa text
< Föregående

cancertid
cancertid