Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
enklare att vara skrivare än läsare?


i mitt fat

 

det enda jag har är mina ord

de kostar dig din ärlighet
de kostar dig tid
de kostar dig vilja
de kostar dig engagemang

det enda jag har är mina ord

 

mig kostar de inget
så länge de är mitt ansvar

ligger i mitt fat

 

men de ger mig frihet
från innehållen negativ påverkan

de ger mig renhet
de ger mig klarhet
de ger mig lättnad

 

så jag tackar för din reaktion
om än negativ

 

om än falsk oärlig och full av hat

mig kostar de inget
så länge de är mitt ansvar

 

ligger i mitt fat

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 80 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-08 20:47



Bookmark and Share


  cilax VIP
finte det här om läsarens insats eller möda
2013-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri