Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från den tiden då jag var den enda.

Kanske gjorde jag inte fel när jag väntade
varje kväll på ett samtal som aldrig kom.
Det kanske var du som gjorde fel
när du gav mig varje anledning att tro
att du bara ville ha mig och ingen annan. 

Men många år har nu passerat
utan att någonting har förändrats.

Och här står jag i din trappuppgång
viskar
"snälla kom tillbaks"




Fri vers av Niclasdotter
Läst 344 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-09-08 21:09



Bookmark and Share


  juliamaria
Den här känns
2013-12-11

  taklampa
Helt sjukt bra.
2013-09-21

  Christer Foghagen VIP
Dramatiskt vacker!
2013-09-08

  peter markurth
vanligt förekommande
2013-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Niclasdotter