Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Prova dina vingar


Fallen

Faller hårt innan stigens ände
Bruten man som andas ut.

Stolt med vinden mot mig
Jag reser mig och kastar mig ut.

Ur spillror och i askan svedd
som Fenix bränd och förseglad.

Vandrat fram på knivens egg
Inte nöjt mig aldrig besegrad.




Fri vers av Destikado VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-09 04:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Destikado
Destikado VIP