Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flyktiga tankar


måndag morgon
och det första jag tänker på
är att jag föredrar att skriva siffror
med bokstäver

etttusentvåhundrafyrtiosju
känns så mycket bättre än
1247

konstig tanke
tänker jag

men egentligen är det inte
så konstigt

hur mycket enklare är det inte
att tänka på bokstäver
och på siffror
än att tänka på allting annat

än att tänka på dig




Fri vers av lisalajsa VIP
Läst 491 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-09-09 08:05



Bookmark and Share


  Quasimodo
Sköna tankar här!!
2013-09-09

  Robin V
Applåd!
2013-09-09

  PPQ
så häftig...
2013-09-09
  > Nästa text
< Föregående

lisalajsa
lisalajsa VIP