Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blottad med känslor

Fäster mina ord på papper
Delar världen med mina ord

Låter alla få ta del av mina egna tankar
Som ska vara så privata

Delar med mig av min ångest
Låter alla få kolla

Mänskligheten ska ju vara så jävla nyfiken

Här har ni mig
En förstörd man
Som försöker greppa tag i allt för att överleva




Fri vers av cancertid
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-09 10:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra! att du släpper ut dina känslor!
Förstår din frustration!
Kram
2013-09-09
  > Nästa text
< Föregående

cancertid
cancertid